Tapetsering

Tapetsering giver nye muligheder

Tapetet har de seneste år igen vundet indpas i de danske hjem og trender mere end nogensinde før. En af årsagerne til at tapetsering igen er blevet populært er dets mange muligheder for at skabe en personlige og unik stil via forskellige mønstre, materialer og designs. Tapet passer til alle slags hjem og alle slags rum, lige fra det mest minimalistiske nordiske hjem til det hyggelige børneværelse fyldt med farver og legetøj.

Hos Lindas Malerfirma udbyder vi et bredt udvalg af tapet til enhver smag. Vi er eksperter i forskellige typer tapetsering, og vi opsætter med glæde tapet for både private, erhverv, butiksindehavere og lignende.

Tapetsering

Tapetsering

Kun fantasien sætter grænser

Der er mange ting, der skal overvejes, før der tapetseres. Eksempelvis skal der tages stilling til, hvilket materiale der skal anvendes, og hvilket design tapetet skal have – her sætter kun fantasien grænser.

Hos Lindas Malerfirma vil vi, med vores store erfaring på området, give dig lige præcis den rådgivning, du har brug for i din givne situation, så du får det ønskede resultat af din tapetsering.

Vores professionelle rådgivning bygger på mange års erfaring med tapetsering, og vi er derfor i stand til at rådgive inden for alt fra farvevalg/ designvalg til vedligeholdelse.

Kontakt os i dag

Omhyggelig tapetsering med øje for detaljen

Lindas Malerfirma har både kompetencerne og materialet til at udføre arbejde i forbindelse med både tapeter og fotostater.

Når der tapetseres, er det vigtigt, at arbejdet bliver gjort grundigt, så resultatet bliver jævnt og flot.

Hos Lindas Malerfirma er vi ni fagudlærte malere, der går højt op i kundetilfredshed, så vi er alle meget omhyggelige med vores arbejde. Vores kerneprioritet er, at du skal føle, at vi tilpasser arbejdet efter dine ønsker og behov, mens du på samme tid nyder godt af vores råd og vejledning. For os opnås det bedste tapetseringsresultat på baggrund af en god kommunikation og forståelse.

Vi klarer alle former for tapetseringsopgaver, uanset opgavens omfang, og vi går til enhver opgave med lige stor grundighed og effektivitet. Vi står naturligvis for alt, lige fra forbehandling, der sikrer et jævnt resultat, til oprydning, så kun dine flotte nye tapetvægge antyder, at vi har været der.

Tapetsering