Malerarbejde til erhverv

Vi har en malerløsning til dig

Søger du en professionel maler, som udfører malerarbejde for erhvervpartnere? Hos Lindas Malerfirma har vi i mange år hjulpet forskellige kontormiljøer, forretninger og firmaer med malerarbejde – både med renovering og vedligeholdelse.

Vores faguddannede malere har stort kendskab til at male nybyggeri, men også til at genopfriske udendørs facader på bygninger, samt med at vedligeholde træværk. Uanset hvilket erhverv du tilhører, har vi en malerløsning til dig.

Kvalitetsrådgivning

Når vi rådgiver vores kunder, vil det være uforpligtende og en fast del af vores service. Vi kan hjælpe dig/Jer med at finde frem til et udtryk, som passer til Jeres branche. Vores grundige rådgivning gør det muligt at skræddersy et tilbud, som tager højde for jeres specifikke behov.

Kontakt os i dag

Maler for erhverv

Tapetsering

Malerarbejde i forbindelse med entreprise

Det giver altid kunden et godt indtryk af jer som virksomhed, organisation eller institution, hvis facaden, og den indvendige del af bygningen, fremstår frisk og vedligeholdt. Jeres arbejdsplads afspejler også jeres identitet som firma.

Hos Lindas Malerfirma laver vi derfor gerne en fast aftale med Jer, hvor vi fremadrettet arbejder som fast husmaler. I den forbindelse står vi også gerne for renoveringer og reparationsmaling. Vi hjælper jer med at sikre, at jeres bygning altid er velplejet og tiltalende i mødet med kunder og ansatte.

Vi kan desuden tilbyde entreprisearbejde, hvis du har brug for, at vi maler rum i forbindelse med et større renoveringsprojekt. Her sætter vi den sidste krone på værket, når alt andet håndværkerarbejde er udført. Vi har også mulighed for at tilbyde akkordarbejde, hvor vi indgår en akkordaftale og en omfangsaftale, så der er enighed om pris og malerarbejdets omfang.