SPARTLE – SPARTLING AF FORSKELLIGE UNDERLAG

Created with Sketch.
VI SPARTLER DIN VÆG INDEN MALING

Hvis væggen skal være flot i forbindelse med malerarbejde, så er det vigtigt, at der spartles inden arbejdet påbegyndes. Når væggen spartles, så skabes en jævnt og glat flade, så vi får en god bund at behandle videre på. På den måde skabes de bedste betingelser for et perfekt malerresultat. Hos Lindas Malerfirma er vi eksperter i at forberede væggen med spartling, inden væggen skal have et lag maling.

Send en mailRing til os
DE​ ​BEDSTE​ ​RESULTATER​ ​MED​ ​DET​ ​BEDSTE​ ​MATERIALE

I forbindelse med spartle og malerarbejde, er det vigtigt, at alle opgaver bliver udført med de bedste materialer. Det gør forskellen på det endelige resultat. Derfor bruger vi kun de bedste produkter og materialer fra de bedste leverandører på markedet uanset om det er arbejde udført for private eller erhverv. Det er din garanti for, at vi leverer et resultat, som du i mange år vil nyde og få glæde af.

Send en mailRing til os

Vi spartler alt hos
Lindas Malerfirma

Fliser, Vægge, Træværk, Glasfibre og Metal
Hvis du har spørgsmål til vores til vores arbejdsprocesser og ydelser, så sidder vi klar til at vejlede dig.

VI SPARTLER OG MALER PÅ HELE FYN

Vores kontor er placeret i Svendborg på Sydfyn. Vi har en bred kundekreds på hele Fyn, og har du en opgave liggende i forbindelse med spartling og maling, så skal du endelig give os et kald på telefon 22 77 91 48 eller send en mail til lindasmalerfirma@gmail.com. Skulle du være interesseret i en anden løsning, tilbyder vi også alle former for tapetsering. Vi ser frem til at høre fra dig.

Send en mailRing til os