Om Lindas Malerfirma

Created with Sketch.
Finalist som Årets Maler 2019 & 2020

Det hele startede i 2009

Lindas Malerfirma har eksisteret siden 2009 og vi leverer kvalitetsbevidst malearbejde på hele fyn og det der kendetegner Lindas Malerfirma er, at vi uafhængigt af malerprojektets størrelse, forbereder os grundigt på opgaven.

Korrekt valg af materialer, samt en god dialog med dig som kunde, er omdrejningspunktet for samarbejdet. Vi tilbyder den højeste service, så vores kunder bliver det ekstra glade og tilfredse med det færdige resultat. Kun det bedste er godt nok for vores kunder. Dette kendetegner sig også på vores anmeldelser, vi nu har samlet på de sidste par år, igennem Anmeld Håndværker, hvilket har gjort at vi nu for andet år i træk er nomineret som Årets Maler. Send en mailRing til os
TILFREDSE KUNDER? DET HAR VI OG!

Vi kan dokumentere det

Hos Lindas malerfirma har vi mange tilbagevendende kunder. Kunder som kalder Lindas Malerfirma deres fortrukne malerfirma. Det er vi naturligvis meget stole af. Søger du en professionel maler, kan du derfor regne med Lindas Malerfirma. Giv os et kald på 22 77 91 48. Vi besigtiger gerne de rum eller vægge du ønsker at få malet, så vi kan give dig et godt og uforpligtende tilbud. Hos os får du professionelt udført malerarbejde hver gang.

Kontakt kundeudtalelser

Hos Lindas Malerfirma er du altid garanteret:

Vi tager ud til dig og besigtiger det du ønsker malet

Vi tager os altid god tid til at gennemgå hver enkelt opgave med dig. Herved eliminerer vi også mulige misforståelser, og får fokus på dine specifikke ønsker. Vi oplyser dig om alle de praktiske forberedelser, vi skal have styr på forud for malerarbejdet. I den forbindelse laver vi gerne individuelle aftaler omkring afdækning, flytning af møbler m.m. Slutteligt spørger vi ind til vores adgang til vand og strøm under malerarbejdet. Når alle detaljerne er på plads, igangsættes arbejdet.

Grundig vejledning i valg af farver

Farver er med til at skabe atmosfære og velvære. Vi tager gerne forskellige farveprøver med hjem til dig, så vi sammen kan vurdere, hvad der klæder din bolig bedst. De lyse farver er enestående, hvis du har et ønske om, at få rum til at synes meget større, end de i virkeligheden er. En hvid farve kan fås i forskellige nuancer, som både er varme og kolde og kan bruges til at udnytte sollyset. Farver kan derfor bruges strategisk i forbindelse med indretning af husets mange rum, og det hjælper vi dig gerne med. Vi tager også gerne vores iPad med, så du kan se inspirerende billeder fra vores tidligere projekter.

Gennemgribende forberedelse forud for et maleprojekt

Før vi går i gang med malerarbejdet, undersøger vi hvordan væggenes underlag er. Det er vigtigt at dine vægge eller overflader renses og klargøres, så slutresultatet bliver ensartet og pænt. Vi kender alt til nedrivning af gammelt tapet, spartling af vægge, tapetsering og opsætning af filt, som ofte går forud for det egentlige malerarbejde.